Gellyball – het originele uitje

Gellyball de perfecte uitstap.

Mogen we op z’n ‘Aantwaarps’ gezegd ‘efkes stoefe’? Oftewel trots zijn. Waarom is Gellyball dé perfecte uitstap of uitje? Dat ligt aan een aantal factoren die we heel graag in deze blog met jou willen delen.

Gellyball is toegankelijk.

Iedereen kan het doen.. je hebt er geen speciale talenten voor nodig, het vergt geen enkele vorm van opleiding en training. Een coach is overbodig. Gewoon een pistool oppikken, aanzetten, richten (we hebben het zelfs nog niet over ‘mikken’) Iedereen, jong (vanaf 6j) en oud, man of vrouw en alles daartussen. Mét of zonder fysieke beperkingen – oké toegegeven, een blinde persoon zal er wellicht niet veel aan hebben vrees ik. We zeggen dan ook dat Gellyball toegankelijk is en een groot gedeelte ven de bevolking de ervaring zeker kan beleven, ieder op z’n eigen manier en tempo.

Gellyball is een teamsport.

We zien je niet alleen rondrennen op een veld of een indoor locatie en lukraak wat schieten op, ja op wàt eigenlijk? Je speelt het minstens met 2, dan kunnen we nog niet spreken van een team maar al wel van een activiteit, ja waarom niet sport, die je in gezelschap beoefent. Voeg daar nu bij elke zijde één speler bij en we hebben teams! Meteen kan je strategieën en taktieken plannen om jouw team het winnende team te maken. En lukt dat winnen niet van de eerste keer? No problemo, zoals de flipperkasten uit mijn jeugd me doen herinneren wanneer je een ‘extra bal’ kreeg.. “same player shoots again“, in dit geval, same team shoots again!

Gellyball, fun behoeft geen reden.

Hoewel je een Gellyball uitje voor een aantal redenen of doeleinden kan plannen of uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest voor een kind of een vrijgezellenfeest. Een familiebijeenkomst kan opgeluisterd worden met een Gellyball event. Teambuildings zijn een ideale match met Gellyball. Scholen zoeken regelmatig naar extra nieuwe activiteiten voor de sportdag of schooluitstap. Of gewoon voor de fun… in plaats van te hangen in een zetel of aan een toog, kan je beter met wat makkers, maten, vrienden en vriendinnen een Gellyball locatie opzoeken op het internet en elkaar eens gaan beschieten, toch? Dat hangen aan de toog of in de zetel kan enkel maar meer boeiende gesprekken en uit de lucht gegrepen heroïsche verhalen opleveren, wedden dat die frisse pint dan eens zo goed zal smaken?

 

Neonletters GLOW

Go with the Flow

Go with the Flow Of is het eerder, Go with the Glow? Misschien kan je zeggen, Glow with the Flow? Hoe dan ook als de

krantenartikel over Gellyball Glow

Gellyball in de media

Gellyball in de krant Wat is het verschil tussen een goed artikel in de gedrukte pers of content op een draagbaar medium zoals een website,

Google vragen

Wat is Gellyball nu weer?

Wat is Gellybal? Een vraag die we dagelijks te horen krijgen en te lezen blijkbaar ook. Het is de nieuwste revolutie en innovatie in schietspellen.