Jouw Gellyball Event

Gellyball – een échte teamsport

Gellyball wordt gespeeld met 2 teams. Het rode team tegen het blauwe team. Een team bestaat uit minimum 3 spelers, je kan een sessie boeken vanaf 6 spelers zodat we toch 3 tegen 3 kunnen strijden. Het tarief hiervoor en reserveren kan via de gele knop rechtsboven of HIER 

 

Bij aankomst

We verwachten je groep ongeveer een kwartiertje voor de start van je gereserveerde tijdslot. We trachten steeds stipt te beginnen en dus ook stipt te eindigen. Véél vroeger komen heeft weinig zin want dan zullen jullie toch nog even moeten wachten. Ben je toch vroeger is dat op zich geen probleem.

Ben jij de organiserende ouder of vriend/vriendin, maak je dan even kenbaar bij één van onze begeleiders. Ze zijn herkenbaar aan hun Gellyball uniform. Zij zullen je zeggen hoe jullie sessie verloopt en dan weet je meteen wie je aanspreekpunt is.

 

De Gellyball GLOW Sessie Start

De ‘Marshal’ begeleidt je naar de briefingruimte om een instructie te geven over de werking van het materiaal, het terrein, veiligheid, start- en stopsignaal, etc Dan starten we de missies. Je sessie verloopt als volgt:

 1. Briefing
 2. Missies
 • Eerste Missie  
  • hergroeperen & herladen
 • Laatste Missie  
  • hergroeperen en materialen inleveren

Na de sessie kunnen jullie (afhankelijk van de boeking) naar de Partyroom of Teambuildingruimte gaan en het event daar verder zetten met de gekozen formule.

De Gellyball GLOW Party Room

We hebben een aparte gedecoreerde ruimte om (vb) het verjaardagsfeest in verder te zetten. Je kan deze per half uur afhuren (€ 25) en ook door ons de catering laten voorzien. 

Bij de formule ‘verjaardagsfeest’.
BIRTHDAY zijn 2 pannenkoeken en 1 drankje per deelnemer inbegrepen. Liever Hotdogs of iets anders? Laat het ons weten en we regelen het. (mogelijk meerprijs) 

Makkelijk toch dat u uw eigen huis niet ‘op stelten’ hoeft te zetten? 😉 

Andere (feest)mogelijkheden

Wil je net iets meer? Dat kan ook! We kunnen verschillende soorten broodjes in allerlei formules aanbieden. In samenwerking met (enkel) lokale cateraars kunnen we ook vb BBQ, paella, tapas en/of dessert voorzien. We maken hiervoor graag een aparte offerte voor je op! In het geval van cateringservices, zal er een voorschot gevraagd worden. Dat zal eveneens in de offerte vermeld staan.

OPGEPAST!
Elke vorm van externe catering zal pas bevestigd worden na akkoord met de lokale aanbieders!

Reglement

wat we wél en niet doen tijdens een Gellyball sessie.

 • maskers worden steeds gedragen in de Arena. Wie deze regel verbreekt krijgt  verwittiging. Bij een tweede overtreding zal deze speler een spel moeten uitzitten.
 • Niet springen op de obstakels, geen ‘slidings’ – het ziet er misschien ‘cool’ uit maar je zal jezelf pijn doen en is slecht voor het materiaal.
 • Enkel schieten tijdens het spel. Voor en na een ‘game’ mag er niet geschoten worden.
 • Is er een probleem met je Gellyball-blaster? Ga dan naar een ‘Marshal’ die voor jou het snel zal oplossen.
Previous
Next

Vragen

Via onze reservatie pagina kan je eenvoudig online kijken welke data en uren nog beschikbaar zijn met enkele eenvoudige klikken

 

Boek je een Gellyball evenement voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag? Dan kan je een ‘Party Room’ bijboeken voor € 25/half uur. De Party Room is reeds versierd en dient opgeruimd te worden alvorens te vertrekken.

Elke sessie wordt op voorhand betaald via de reservatiemodule. Is er echter op het laatste moment een extra deelnemer, kan die betaald worden ter plaatse. Betalen kan met cash, bancontact, PayPal of overschrijving.

Wilt u een andere formule kiezen of met aangepast programma reserveren, neem dan eerst contact op