Go with the Flow

Of is het eerder, Go with the Glow? Misschien kan je zeggen, Glow with the Flow? Hoe dan ook als de woorden Glow en Flow gebruikt worden kan je er prat op gaan dat het hier niet om eten en drinken gaat maar een toestand een houding een attitude als het ware. Het betekent zoveel als je van bepaalde dingen niet teveel aan te trekken en het op z’n beloop te laten. En als je dat daarbij dan ook nog eens kan doen met een ‘Glow‘, een stralende blik een schitterende ‘air’ , dat zal je wel helemaal ‘zen’ zijn en denken, wat gebeurd, gebeurd.

 

Aanvaarden of controleren

Iemand zei eens: ‘aanvaard wat je niet kan controleren en controleer wat je niet kan aanvaarden’… Ook hier; gebeuren er dingen rondom jou waar je geen vat op hebt… let it be.
Zijn er daarentegen dingen die je niet kan aanvaarden, verander ze dan. Als je wil dat morgen niet zoals gisteren is, moet je vandaag daar iets aan doen, controleren dus.

Onveranderbare dingen

Ik hoorde op een of ander medium, ik denk zelfs op TikTok.. jaja ik geef toe, ik ben een TikTok fan…. er zijn 2 momenten waarop je geen invloed hebt.. dat is gisteren en morgen, er is enkel het ‘nu’ en dat heb je onder controle.
Is het dan niet zo als je het ‘nu’ verandert je onherroepelijk dan ook de ‘morgen’ hebt beïnvloed? Ik geloof van wel.

Gellyball Glow

Wat heeft dat naast het woord ‘glow‘ met bovenstaande te maken? Veel… héél veel;
Zo kan ik niet aanvaarden dat mijn zin in ondernemen wordt beknot door regels en voorschriften – de idee om een nieuwe paintball locatie te openen wordt elke dag moeilijker en moeilijker,
om niet te zeggen quasi onmogelijk gemaakt.
Dat is een situatie die ik niet kan controleren en moet aanvaarden. Echter kan ik niet aanvaarden dat mijn drang om te ondernemen tot gisteren werd gehinderd door ‘red tape’ en bureaucratische nonsens en reglementen van 10tallen zoniet 100den jaren oud.
Dus moet ik vandaag iets doen om morgen te verbeteren!
En dat is op zoek gaan naar een alternatief waar de bureaucraten (nog) geen vat op hebben…. Ik moet een weg vinden om dat wat ik graag doe, kan doen en ik moet daarbij voor mezelf de ruimte scheppen om dat ongehinderd te doen.
Dat is ondernemen!

Invloed en aanvaarding

Invloed: ik ging op zoek naar een alternatief zonder regels: Gellyball
Aanvaarding: wat eerst niet kon heb ik nu mogelijk gemaakt
Invloed: vandaag bepaal ik mijn eigen toekomst
Aanvaarding: ik ging niet akkoord met wat me werd opgelegd en deed er iets aan
Invloed: we maken het nog breder en innovatiever: we voegden ‘Glow‘ toe aan Gellyball

Glow in the dark 3D

is het resultaat van niet aanvaarden en beïnvloeden… come check it out now! https://gellyballglow.be/

krantenartikel over Gellyball Glow

Gellyball in de media

Gellyball in de krant Wat is het verschil tussen een goed artikel in de gedrukte pers of content op een draagbaar medium zoals een website,

vrouw met masker en gellyball blaster met blauwe schijn

Gellyball – het originele uitje

Gellyball de perfecte uitstap. Mogen we op z’n ‘Aantwaarps’ gezegd ‘efkes stoefe’? Oftewel trots zijn. Waarom is Gellyball dé perfecte uitstap of uitje? Dat ligt

Google vragen

Wat is Gellyball nu weer?

Wat is Gellybal? Een vraag die we dagelijks te horen krijgen en te lezen blijkbaar ook. Het is de nieuwste revolutie en innovatie in schietspellen.