Prijzen GellyballGLOW

Wat kost Gellyball Glow?

Je kan een sessie boeken vanaf 6 personen. Het eerste half uur is € 15 per speler. Tijdens deze 30 minuten wordt er eerst een briefing gegeven en het materiaal uitgereikt. Daarna gaan de spelers de Glow Arena in om te strijden.

Een 2e sessie bijboeken kan aan € 10/speler. Uiteraard moet er dan geen briefing meer gegeven worden en kunnen de teams in de Arena blijven om te spelen. Jouw voordeel? We rekenen geen extra kost aan voor het bijladen, in tegenstelling tot vb Paintball kost de extra munitie hélemaal niets. Voor élk spel voorzien wij voor élke speler een volle lader (hopper) met 700 kraakverse GLOWgellyballs.

Extra’s bij een Gellyball Glow Event?

Boek je een Gellyball evenement voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag? Dan kan je een ‘Party Room’ bijboeken voor € 25 per half uur. Eigen drank meebrengen of een taart meebrengen doen we niet uiteraard, we hebben verschillende opties voor eten en drinken. De Party Room is reeds versierd en dient opgeruimd te worden alvorens te vertrekken.
Voor € 7,5 per persoon zijn 2 pannenkoeken en een drankje inbegrepen en is de Party Room gratis! Je kan ook Hotdogs (op voorhand) bestellen, lekker!

Previous
Next