Allerlei Gellyball Vragen

FAQ over Gellyball

Gellyball is een super lage-impact activiteit die geschikt is voor alle leeftijden! Het werkt met “gellyball blasters” die gemakkelijk te gebruiken pistolen zijn met lage druk. In tegenstelling tot Nerf zul je niet constant herladen zijn en kun je veel langer in het spel blijven!

‘Glow’ is de mix van Gellyball en Lasergamen – je speelt in een verduisterde arena die met Graffiti technieken en speciale lampen wordt uitgelicht. Je schiet met ‘lichtgevende’ speciale gellyballs op elkaar en op de ‘targets’. Een scorebord geeft aan hoeveel ‘hits’ jouw team heeft bereikt. Op het einde van de sessie kennen we een winnend team. 

 

Gellyball blasters zijn volautomatische elektronische pistolen, die ongeveer 10 balletjes per seconde schieten! De hoppers (laders) bevatten ongeveer 700 Gellyballs en kunnen gemakkelijk worden herladen. De pistolen schieten nauwkeurig over een afstand van 20 meter!

Heb je ooit gespeeld met Orbeez? Gellyballetjes en ‘orbeez’ lijken erg op elkaar. Het zijn absorberende polymeerkorrels die uitzetten wanneer ze in water worden gedrenkt. Ze laten geen resten of vlekken achter, zijn biologisch afbreekbaar en niet giftig.

Omdat de pistolen zeer lage druk gebruiken, kan het geraakt worden met een gellybal aanvoelen als een kleine ‘tik’ van een elastiekje (als het van dichtbij wordt geschoten). Meestal schiet iedereen van verder weg, dus er is helemaal geen probleem. We adviseren in elk geval lange mouwen en broekspijpen

Gellyball Glow (indoor) biedt verschillende pakketten aan op basis van het aantal deelnemers dat speelt. Spelen kan vanaf 6 tot maximaal 12 spelers tegelijk in de Arena. Indien je met meer komt dan splitsen we de groep in kleinere teams en spelen dan een écht tornooi.  

Nee hoor, Gellyball kan overal gespeeld worden. Wij beschikken over een buitenlocatie en een mobiele Event service om te Gellyball te spelen op uw terrein! 

Voor speciale evenementen (festivals, opendeurdagen, schoolevent, bedrijfsevent, productvoorstellingen, enz) kan u beroep doen op onze Gellyball Event Service. Contacteer ons daarvoor via het contactformulier.

Je kan een sessie boeken vanaf 6 personen. Het eerste uur is € 20 per speler. Tijdens deze  sessie wordt er eerst een briefing gegeven en het materiaal uitgereikt. Daarna gaan de spelers de Glow Arena in om te strijden 😉.
Jouw voordeel? We rekenen geen extra kost aan voor het bijladen, in tegenstelling tot vb Paintball kost de extra munitie hélemaal niets.

Boek je een Gellyball evenement voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag? Dan kan je een ‘Party Room’ bijboeken voor € 25/half uur. De Party Room is reeds versierd en dient opgeruimd te worden alvorens te vertrekken. 

Via onze reservatie pagina kan je eenvoudig online kijken welke data en uren nog beschikbaar zijn met enkele eenvoudige stappen

Boek je een Gellyball evenement voor een speciale gelegenheid ? Dan kan je een ‘Party Room’ bijboeken voor € 25/half uur. De Party Room is reeds versierd en dient opgeruimd te worden alvorens te vertrekken. Bel ons om je catering te regelen. 

Elke sessie wordt op voorhand betaald via de reservatiemodule. Is er echter op het laatste moment een extra deelnemer, kan die betaald worden ter plaatse. Betalen kan met cash, bancontact, PayPal of overschrijving.

Wilt u een andere formule kiezen of met aangepast programma reserveren, neem dan eerst contact op.