Teambuilding in Brecht

Bedrijfsuitje in de Provincie Antwerpen

Bedrijven die op zoek gaan naar een event of activiteit in hun regio zoals Schoten of Sint-Job, kunnen in die zoektocht wel het gevoel hebben van de ‘naald in de hooiberg’. Wat valt onder de categorie teambuilding en wat is niet meer dan een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes of meer, catering en vergaderfaciliteiten met technologie voor speeches en meer.

Teambuilding wat is dat?

Eerst dat, een teambuilding voor het personeel, wat houdt dat in juist? Het woord teambuilding zegt het zelf: het bouwen van een team – dat is net zoals het bouwen van een huis, liefst een stevig huis. En stevig, dat begint bij de funderingen. De fundering of fundamenten, dat zijn de leidinggevenden, de directie, jawél… de baas. Als die het team, het personeel, het werkvolk.. het goud van zijn of haar bedrijf waardeert en wil bouwen aan een versterking van dat team dan is de kans groot dat een teambuilding of bedrijfsevent kan georganiseerd worden.

Bedrijfsevents 13 in een dozijn.

En dat bedoelen we positief. De mogelijkheden en locaties zijn legio en alles hangt af van wat exact de intentie is van het event ‘teambuilding‘. Is de leeftijd van het team een grote variabele, vb tussen de 20 en 60 jaar dan is de kans groot dat niet iedereen aan een té avontuurlijk uitje kan deelnemen – vb gaan raften in Frankrijk kan leuk zijn maar je wil niet je halve team zien verdrinken in één of andere kolkende rivier, toch? Ook een stijf diner met 8 gangen en aangepaste wijnen kan héél leuk zijn maar ook daar zal de jeugdige tak van het bedrijf het einde van de avond liever snel dan laat zien komen. De keuze van de uitstap met de werknemers is dus cruciaal en wordt bepaald door wie betaald, meestal toch.

Teambuilding organiseren, hoe begin je eraan?

Er zijn in principe wel verschillende mogelijkheden. Je kan vb een eventbureau inschakelen, je wensen definiëren en het budget bepalen. Je kan meteen ook geografisch vastleggen waar het mag doorgaan, vb een teambuilding Antwerpen of nog gedetailleerder: Teambuilding met actie in Wuustwezel of Brecht wanneer je het team niet teveel kilometers wil laten rijden naar het event. Je kan natuurlijk steeds carpoolen of een vorm van transport al dan niet het openbaar vervoer inschakelen zodat iedereen veilig op de bestemming geraakt.

Je kan er ook zelf aan beginnen aan dat organiseren van een teambuilding in de buurt van het bedrijf.

Teambuilding in Google zoeken

Met ongeveer 27 miljoen (27 000 000) resultaten zal je een berg (lees)werk moeten verzetten en wellicht door het bos géén enkele boom meer vinden in de zoektocht naar je bedrijfsuitje. Actieve teambuilding antwerpen is dan met 45 000 resultaten al beter hapbaar maar nog een hele brok. En geef toe, al is dat organiseren al een stuk van de teambuilding misschien, wie heeft er genoeg tijd over om zich daar doorheen te worstelen? Zelfs de zoekactie actieve teambuilding antwerpen “gellyball” levert ‘slechts’ 99 resultaten op en dan zijn een aantal van die suggesties van Google nog geen Gellyball.

Gellyball Glow

Ben je dus op zoek naar een leuke uitstap in Schoten of een teambuilding in Brecht en mag het event ook doorgaan in de buurt van Wuustwezel of Sint Lenaerts of ben je van plan op event te gaan binnen de postcode 2960 of wijder? Zoek je een spannende activiteit die voor alle leeftijden geschikt is en kan aangevild worden met catering groot en klein, een bedrijfsevent of teambuilding zonder hinder voor mensen met een fysieke beperking, voor mannen, vrouwen en iedereen daartussen.. dan is er een oplossing: Gellyball Glow

 

Neonletters GLOW

Go with the Flow

Go with the Flow Of is het eerder, Go with the Glow? Misschien kan je zeggen, Glow with the Flow? Hoe dan ook als de

krantenartikel over Gellyball Glow

Gellyball in de media

Gellyball in de krant Wat is het verschil tussen een goed artikel in de gedrukte pers of content op een draagbaar medium zoals een website,

vrouw met masker en gellyball blaster met blauwe schijn

Gellyball – het originele uitje

Gellyball de perfecte uitstap. Mogen we op z’n ‘Aantwaarps’ gezegd ‘efkes stoefe’? Oftewel trots zijn. Waarom is Gellyball dé perfecte uitstap of uitje? Dat ligt