Gellyball munitie, wat is dat eigenlijk?

man liggend op de grond gellyball spel spelen

Gellyball™ is een merk van niet-giftige, milieuvriendelijke ‘Orbeez’ (zoals paintballs maar dan kleiner) die zijn ontworpen voor gebruik in schietspellen en -activiteiten.

In tegenstelling tot traditionele paintballs, die zijn gemaakt van op olie gebaseerde verven en vulstoffen, zijn Gellyballs gemaakt van een gepatenteerde gelformule op waterbasis die veilig is voor het milieu en zacht voor de huid. Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt in een pistool, ook wel Blaster of Gelblaster genoemd en zijn compatibel met de meeste hoppers en laders. 

Gellyballs staan ​​bekend om hun heldere, levendige kleuren, waardoor ze gemakkelijk te zien en te volgen zijn tijdens het spelen. Ze zijn ook ontworpen om te breken bij impact, waardoor in tegenstelling tot traditionele paintballs er geen een kleurrijke splat en geen resten op kledij achterblijven.

Behalve dat ze milieuvriendelijk en niet giftig zijn, zijn Gellyballs ook biologisch afbreekbaar, waardoor ze een duurzamere en verantwoordere keuze zijn voor milieuliefhebbers. Ze zijn een populaire keuze voor actiespellen binnen en buiten, maar ook voor gebruik in trainings- en simulatieoefeningen. Gellyball is de perfecte keuze om een ‘buitenspel’ ook naar binnen te brengen – je kan het werkelijk overàl spelen, zelfs op een tegelvloer van een kantoorgebouw of feestzaal vb (foto: Jan Van der Noot centrum te Brecht)

Over het algemeen zijn Gellyballs een hoogwaardig, veilig en leuk alternatief voor traditionele paintballs en geschikt voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

Neonletters GLOW

Go with the Flow

Go with the Flow Of is het eerder, Go with the Glow? Misschien kan je zeggen, Glow with the Flow? Hoe dan ook als de

krantenartikel over Gellyball Glow

Gellyball in de media

Gellyball in de krant Wat is het verschil tussen een goed artikel in de gedrukte pers of content op een draagbaar medium zoals een website,

vrouw met masker en gellyball blaster met blauwe schijn

Gellyball – het originele uitje

Gellyball de perfecte uitstap. Mogen we op z’n ‘Aantwaarps’ gezegd ‘efkes stoefe’? Oftewel trots zijn. Waarom is Gellyball dé perfecte uitstap of uitje? Dat ligt